söndag 29 maj 2011

En helt otroligt stjärnsmäll.

Igår skrev jag om att Egennyttan är starkare än Allmännyttan inspirerad av en artikel i Expressen om de vidlyftiga affärerna inom Sami, artistelitens intresseorganisation. Sedan dess har jag via Piratpartiet fått ta del av Magasinet Filters artikel Stjärnsmällen. Man blir mållös! Tänk vad en del har kunnat låna sig till i skydd av skallet mot fildelarna! Inte utan att jag börjar se det komiska i denna sorgliga historia. Göran Widham ombord på Livbåten skriver också ur djupet av sitt hjärta. Jag lovar - jag ska kosta på mig ett ex av Magasinet Filter, som lagt ner jobb på att skriva och berätta för oss.

Intressant.

7 kommentarer:

Ordförande Svensson sa...

Jag undrar hur Farmor Gun skulle reagera om plötsligt 55% av hennes pension försvann? Och fick sedan veta att det var "oskyldiga ungdomar" som lyckats hacka hennes bankkonto och helt enkelt kapade 55% av hennes pengar. Undrar om hon skulle vara så givmild och förstående då? Med 100% säkerhet inte.

Anonym sa...

Ok Herr Svensson.

Mig veterligt har ingen hackat nåt överhuvudtaget, i vilken annan fråga som helst som du inte ens ställer eller påstår.

Så vad menar du med din fråga?

Den är faktiskt inte relevant på nåt sätt som man ens kan fantisera om...

Puss o kram
Jan

Anonym sa...

Som Ordförande Svensson demonstrerar, i ett roande exempel av ofrivillig ironi, når apologeterna ständigt nya nivåer av hyckleri. Alltid lika fascinerande att när *faktiska* stölder av artisters pengar uppdagas så ska dessa av någon anledning förminskas...

Lars-Erick Forsgren sa...

ordf Svensson verkar vara ute på en seglat i vatten han inte känner till... Liksom hans anonyme supporter.

Anonym sa...

@Lars-Erick:

Om du med anonym supporter åsyftar mitt inlägg (från 07:37:00 CEST) ovanför ditt, så får du nog läsa det en gång till. :-)

Jag är allt *annat* än en supporter av ordf Svensson och dennes inlägg. Möjligen bäddade jag in min sarkasm lite väl långt...

Todger Johnson sa...

Tomas Bolme verkar ju vara en spännande person i "Stjärnsmällen" också. Han matchar fram sin kompis och ser sedan till att han inte kan ifrågasättas förrän alla pengar är ordentligt borta, och först då kan han drista sig till att känna att det kanske inte blev riktigt helt perfekt. Bara nästan.

Anonym sa...

Angående Ordförande Svensson;
Jag undrar vad Ordföranden skulle tycka om någon knyckte 55% av hans intellekt och... nu när jag tänker efter så verkar han inte låta det hindra honom alls.
Glöm det.
Lycka till herr Svensson. Följ inte med någon in i skogen, även om de säger att du ska få godis.