onsdag 2 december 2009

En bild av det verkliga livet på nätetVet inte om detta var det första tillfället i världshistorien som Facebooks närvaro förevigades inför en präst av ett brudpar, men jag ser det som en humoristiskt inslag i den diskussion som pågår om Sociala medier. Inte minst därför att prästen har en sinnesnärvaro, som visar att han är med sin tid. Ett tack till Opassande som twittrade!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gäller sinnesnärvaron står på beskrivningen av filmklippet på YouTube att prästen var förberedd. Men väldigt roligt klipp i alla fall! Tack för tipset. :-)

Demokratbloggen sa...

”… Det socialdemokratiska partiets kamp för att bilda ett parti som skulle leda Sverige ut ur fattigdom och elände har för länge sedan dödats av dagens landsförrädiska patrask. Det borde vara dödsstraff på landsförrädare!

Det skitiga patrasket har INGENTING med folkets kamp att göra. Det socialdemokratiska parti som bildades och efter mycket möda och kamp, och slutligen genomdrev välfärden i vårt land, har dessa förrädare så gruvligt svikit så att idag återstår det Absolut Ingenting av folkets demokratiska parti … I n g e n t i n g ! …

… Idag talar sossarna om att ta hit obegränsat med utlänningar, sådana som under socialdemokratins ungdom benämndes svartfötter, sådana som tar våra jobb och förstör landet ...

Vi ska slänga ut ockupanterna från vårt vackra land, samtidigt som kujonerna i Sveriges riksdag kan vänta sig hårda straff för sitt svek …”

http://demokratbloggen.wordpress.com/