söndag 17 januari 2010

Repris av JMW:s talkshow i fredags.


Från vänster: Björn Mellstrand, Brit Stakston och jag.

Uppdatering: Sedan inlägget gjordes har min vän Paki, med bloggen Pakis mat, presenterat en maträtt, som hon döpt till Farmorgunpizza. Den varianten skapade hon när hon bjöd på mat efter väl förrättat värv - talkshow och tågresa till Södertälje.

Ingen pizzabagare i världen kan göra en godare pizza. Paki älskar att laga mat och är något av en matkonstnär - bra ingredienser i god balans, som blir till en fröjd för alla sinnen.

9 kommentarer:

Kalle sa...

Var det en eller två personer som intervjuade dig Gun? ;)

Gun Svensson sa...

@Kalle: Jag såg det nog mera som ett samtal med Björn som ställde frågor till både Brit och mig, men eftersom vi pratat en del stunden innan var det naturligt att Brit blev något av sidekick ;-)

Josef Boberg sa...

FORTSATT ALL LYCKA TILL ! - önskar Josef B.

Gun Svensson sa...

@Josef: TACK min vän!

E-mannen sa...

När de pratade om att det på twittrarna Obama och 10 downing street var självklart att det inte är Obama eller Gordon Brown själva som twittrar. . .
Du borde verkligen ha huggit in där med "Vadå inte självklart? Det är ingen som ifrågasätter Ricks twitter, varför skulle inte Obamas twitter vara han själv?".
Intervjuarna sitter lite fast i sitt egna gamla tänk faktiskt får jag säga.

Gun Svensson sa...

@E-mannen: Med en aning eftertänk, speciellt om man själv twittrar, står det klart att ledande politiker, som Obama och Gordon Brown, rimligtvis inte kan ha tid att vara på nätet så mycket som ett seriöst twittrande kräver.

Jag har själv registrerat mig för att lära mig vad detta är och märker att det kräver en hel del uppmärksamhet - en uppmärksamhet, som i sin tur kan ta tid från annat, som jag vill hålla på med. Det sägs att kvinnor har en speciell förmåga att hålla många bollar i luften, men i kontakt med twitter (och även chat-funktion kopplat till mejl) kan jag konstatera att jag är mera man än kvinna ;-)

Michael Gajditza sa...

Hej Farmor! Skrev några rader som svar på vad du skrev hos mig tidigare idag:

Hej och tack både för de vänliga orden nu och för vad du tidigare framfört. Det känns bra att få höra! Jag har noterat ditt successiva piratiserande med nöje och jag menar att det vore en förlust för piraterna att inte nominera dig till det du önskar. För min del så skulle du gärna få bli drottning dessutom...*L* :-)

Ha en skön söndagkväll!

Gun Svensson sa...

@Michael: Du är verkligen en rar ärta! Ser fram emot din återkomst i bloggosfären.

Anna Troberg sa...

Hej! Jag försöker ringa dig. Ring mig på 0704-676 273. :-)